Plåtpressning

Komplett plåtpressning in i minsta detalj

Längre serier, mindre detaljer eller mycket omfattande? Vi erbjuder ett komplett program av pressjobb, oavsett om du vill ha tillverkning av pressverktyg eller färdiga enstaka detaljer. Flexibelt, enkelt och hög kvalitet.

Vi har arbetat med olika typer av pressjobb som bockning och stansning i närmare 30 år. Det betyder att vi har gedigen erfarenhet, men också att vi har utvecklat flexibla lösningar för dig som kund. Därför kan vi hjälpa till även vid de mest brådskande arbetena.

Kontakta oss

Våra pressar, vår kapacitet

Vi använder oss av tio moderna pressar som möter marknadens behov och förväntningar gällande excenterpressjobb. Tre av dessa har automatliner och vår största press klarar av att hantera upp till 50 tons presskraft.

Därför kan vi utföra hela kedjan i tillverkningsprocessen: Trumling, alkalisk tvätt, ytbehandling och montering samt varje delprocess för sig. Med oss får du helheten för all din tillverkning, komplett plåtpressning och gedigen kompetens.

Brådskande produktion

Behöver ni akuthjälp? Ibland kan produktionsfel, skador vid transport eller rena “monterings-missar” verkligen ställa till det. Vår flexibla produktion gör att vi kan ta in både mindre och större beställningar på kort tid.