Svarvning

Svarvning med högsta precision

Vi svarvar alla typer av metaller både manuellt och med styrd maskin. Med våra maskiner kan vi skapa unika variationer av produkter, allt från axlar till kuggstänger. Hög precision, hög kvalitet.

Vi hjälper både små och stora industrier samt mindre och större företag med svarvning. Den automatiserade delen av vår maskinpark ser till att du som behöver större volymer kan får det till konkurrenskraftiga priser. Givetvis tar vi även emot beställningar i mindre skala. Vi kan även lagerlägga dina produkter om så önskas.

Kontakta oss

Kompetens och utökad kapacitet

Under de senaste 30 åren har vi levererat unika lösningar för våra kunder. Det betyder att vi har varit med från produktion till reparation och allt däremellan när det gäller svarvning. I vissa fall har vi hjälpt kunder som behövt akuta lösningar vid produktionsfel där leveranstiden har varit minst sagt brådskande. Vi har en lösning som passar dig med.

Brådskande produktion

Behöver ni akuthjälp? Ibland kan produktionsfel, skador vid transport eller rena “monterings-missar” verkligen ställa till det. Vår flexibla produktion gör att vi kan ta in både mindre och större beställningar på kort tid.